Toiletten voor Feesten & partijen

Zoekt u een toiletwagen voor een bruiloft, communiefeest, receptie, buurtfeest, pleinfeest, braderie, jaarmarkt, kerstmarkt, ijsbaan of gewoon voor een feestje? Van Overbeek Sanitair heeft de juiste oplossing als het gaat op sanitair gebied.

Bij Van Overbeek Sanitair kunt u terecht voor het huren van water gespoelde toiletten. Er zijn diverse toiletwagens waarbij er onderscheid is tussen een dames- en herengedeelte. Alle toiletwagens zijn voorzien van ruime, stevige, aluminium trap, waardoor de toiletwagens op een eenvoudige en veilige manier toegankelijk zijn.

De toiletwagens worden standaard geleverd met 25mtr aanvoerslang en 12,5 mtr afvoerbuis. Uiteraard is het indien gewenst ook mogelijk in combinatie met een saansluiting op een afvoer, gebruik te maken van een septictank, om hiermee een langere afstand te overbruggen.

Voordelen:

U kunt ze door ons laten vervoeren, plaatsen en aansluiten. Maar een voordeel van onze toiletwagens is dat u ze ook zelf kunnen afhalen. Dit bespaart aanzienlijk op de kosten. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten en werken direct.

Tarieven:

Reserveer nu hier uw toiletwagen voor aankomend feest en verzeker uzelf van een nette toiletwagen dat voldoet aan alle eisen anno 2018.

 • Wat klanten zeggen over Van Overbeek...

  “Sinds er POP UP3 toiletten op Lowlands staan is de belasting van het milieu stukken lager, we voeren 750.000 liter minder afvalwater af. Dat is belangrijk voor een groen festival als Lowlands.”

  Organisator Lowlands

  “Met POP UP3 kunnen we bezoekers extra kwaliteit bieden en houden we genoeg water beschikbaar voor het publiek en de horeca. Ideaal.”

  Festivaldirecteur Pinkpop

  “Een festivalbezoeker plaatste een foto van POP UP3 op Facebook, met de opmerking: Concert at Sea, de schoonste toiletten van alle festivals! Een beter compliment kun je niet krijgen.”

  Concert at Sea
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Direct naar de offerteaanvraag

Onder de knop producten vindt een overzicht van alle Van Overbeek toiletten, douches enz. Maak online uw keuze en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een uitgebreide offerte.

Advies nodig ?
Bel +31 (0)499 571 910

Weet u niet precies wel product geschikt is in uw situatie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een deskundig advies.

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen?

Uw nieuwsbrief-aanmelding is verzonden.