Van Overbeek levert mobiele sanitaire oplossingen op plaatsen waar tijdelijk behoefte is aan extra capaciteit.

Welkom bij Van Overbeek Sanitair. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van mobiele sanitaire voorzieningen op elke locatie in Nederland of daarbuiten. Onze producten zijn dusdanig ontwikkeld dat ze eenvoudig en tijdelijk op locatie geplaatst kunnen worden. Een korte of lange periode, kleine of grote capaciteit, onze specialisten bekijken met u wat de beste oplossing is.

Onze producten bestaan uit water gespoelde toiletten, douches, urinoirs, wasplaatsen of combinaties van toiletten + douches. Daarnaast leveren wij ook producten voor minder validen.

Interesse om ons team tijdens de zomermaanden te versterken? Klik dan hier en kom alles te weten over werken bij Van Overbeek.

Lees verder

Verhuur van innovatieve producten voor elke gelegenheid

Sinds 2011 is er het POP UP3 systeem. Een groene revolutie in mobiel sanitair. POP UP3 is een modulair systeem voor mobiele toiletten, dat gebruik maakt van vacuümtechniek en opvouwbaar is. Daarnaast hebben we nieuwe douches (ReBoost) en T-Cube serie ontwikkeld. De T-Cube is een nieuw VIP-concept voor bijzondere gelegenheden, bestaande uit toiletten, urinoirs en een handwas unit. Met onze range aan producten garanderen wij dat we voor elke gelegenheid een oplossing hebben.

Lees verder
Lees verder

De voordelen van huren bij Van Overbeek?

oplossinggericht meedenken

We streven naar tevreden opdrachtgevers en eindgebruiker van onze producten. Daarom denken we graag in een vroeg stadium met u mee om tot de beste oplossing te komen.

innovatieve producten

We zien het als een uitdaging om nieuwe producten te ontwikkelen en toe te passen. De behoeften verandert immers voortdurend. Heeft u een technische uitdaging? Wij denken graag met u mee.

team ervaren specialisten

Aan een vruchtbare samenwerking op de lange termijn hechten we grote waarden. We kennen de praktijk als geen ander en adviseren u graag op basis van onze ervaring in binnen- en buitenland.

samen bewust kiezen voor groen

Onze kleur is groen. Dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan is daarom ook terug te vinden in onze producten en werkwijze.

Lees verder

Van Overbeek nieuws

Dribbeltoernooi en Van Overbeek
Oirschot
30 april 2019
Dribbeltoernooi en Van Overbeek

Van Overbeek Sanitair BV wordt de nieuwe hoofdsponsor van het Dribbeltoernooi!

We zijn trots te kunnen melden dat Van Overbeek Sanitair de komende 3 jaar hoofdsponsor is van ons Dribbeltoernooi, het grootste 6 tegen 6 toernooi van Europa!
lees verder

Rebirth Festival 2019
Haaren
15 april 2019
Rebirth Festival 2019

Festivalseizoen is weer begonnen!

Het weer was weliwaar nog niet festivalwaardig maar de muziek, ambiance en iedereen die er was waren dat wel.
Een heerlijke start van het festivalseizoen!
lees verder

Werken bij Van Overbeek
Oirschot
10 april 2019
Werken bij Van Overbeek

Na een drukke periode van ontwikkelen, bouwen, schrijven en foto's uitzoeken is de nieuwe website online!
Een website speciaal voor werken bij Van Overbeek.
lees verder

meer nieuws
Wil jij ook werken op één van de vetste festivals?!
 • Wat klanten zeggen over Van Overbeek...

  “Sinds er POP UP3 toiletten op Lowlands staan is de belasting van het milieu stukken lager, we voeren 750.000 liter minder afvalwater af. Dat is belangrijk voor een groen festival als Lowlands.”

  Organisator Lowlands

  “Met POP UP3 kunnen we bezoekers extra kwaliteit bieden en houden we genoeg water beschikbaar voor het publiek en de horeca. Ideaal.”

  Festivaldirecteur Pinkpop

  “Een festivalbezoeker plaatste een foto van POP UP3 op Facebook, met de opmerking: Concert at Sea, de schoonste toiletten van alle festivals! Een beter compliment kun je niet krijgen.”

  Concert at Sea
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Direct naar de offerteaanvraag

Onder de knop producten vindt een overzicht van alle Van Overbeek toiletten, douches enz. Maak online uw keuze en u ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een uitgebreide offerte.

Advies nodig ?
Bel +31 (0)499 571 910

Weet u niet precies wel product geschikt is in uw situatie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een deskundig advies.

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen?

Uw nieuwsbrief-aanmelding is verzonden.