Verhuur

Van Overbeek Sanitair is gespecialiseerd in de verhuur van sanitaire voorzieningen. Onze producten worden in huis geproduceerd en staan voor duurzaamheid. Door te blijven inspelen op de wensen van de klant is een ruime capaciteit ontstaan en kunnen wij tot op de dag van vandaag voor elke situatie de juiste sanitaire oplossingen bieden. De opgedane kennis wordt continu geïntegreerd in de nieuwe producten.

Onze producten bestaan uit toiletten, douches, urinoirs, wastafels of combinaties hiervan. De producten zijn ontwikkeld om makkelijk te plaatsen op verschillende locaties. Voor lange en korte periodes, grote of kleine capaciteit, wij vinden altijd een oplossing voor u. Samen bekijken we welk product het beste aansluit bij uw wensen.

Service

Naast het huren van de bovengenoemde producten is het ook mogelijk de kwaliteit van het product te waarborgen, de hygiëne en de frisse beleving van het toiletbezoek, door het inzetten van servicepersoneel. Zij zijn aanwezig om hiervoor zorg te dragen zolang een cluster open is. Ook zorgt dit team ervoor dat alle producten continu aangevuld worden. de storingsdienst is 24 uur beschikbaar voor storingen en/of defecten.

Projecten

Door de jaren lange ervaring hebben wij laten zien dat we een goede partner zijn in het realiseren van sanitaire oplossingen. Of het nu gaat om het tijdelijk uitrusten van een gebouw met douches, toiletten  en een kleedruimte, of de realisatie van een klant specifieke unit, Van Overbeek heeft alle kennis en expertise in huis om uw project tot een succes te maken.

 • Wat klanten zeggen over Van Overbeek...

  “Sinds er POP UP3 toiletten op Lowlands staan is de belasting van het milieu stukken lager, we voeren 750.000 liter minder afvalwater af. Dat is belangrijk voor een groen festival als Lowlands.”

  Organisator Lowlands

  “Met POP UP3 kunnen we bezoekers extra kwaliteit bieden en houden we genoeg water beschikbaar voor het publiek en de horeca. Ideaal.”

  Tomorrowland

  “Een festivalbezoeker plaatste een foto van POP UP3 op Facebook, met de opmerking: Concert at Sea, de schoonste toiletten van alle festivals! Een beter compliment kun je niet krijgen.”

  Concert at Sea
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Direct naar de offerteaanvraag

U wordt doorgelinkt naar onze producten. Daar kunt u een keuze maken en deze toevoegen aan uw aanvraag. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw offerte toe.

Advies nodig?
Bel +31 (0)499 571 910

Weet u niet precies welk product geschikt is voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een deskundig advies.

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen?

Uw nieuwsbrief-aanmelding is verzonden.