Naast de verhuur van toiletten en douches kunt u  bij ons terecht voor diverse diensten welke gerelateerd zijn aan het tijdelijk inzetten van sanitair op niet alledaagse locaties. Van het aansluiten van onze producten op een tent tot het inzetten van een complete serviceploeg van 100+ personen tijdens een meerdaags festival. Dankzij onze ervaring op grootschalige evenementen kunnen we ook voor uw evenement een optimale dienstverlening aanbieden. 

Transport
Onze sanitaire voorzieningen worden door onze medewerkers vervoerd en geplaatst op de aangegeven locatie. De units worden getransporteerd door middel van een vrachtwagen. Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met het kabel-lier systeem. Hiermee worden de units aan de achterzijde van de vrachtwagen afgezet op de grond. Dit houdt wel in dat er ongeveer 15 meter lengte nodig is voor het plaatsen van de unit. Het snel en eenvoudig plaatsen van de sanitaire voorzieningen is erg afhankelijk van de situatie op uw locatie. Gezien u deze locatie het beste kent is het raadzaam om deze situatie vooraf aan ons kenbaar te maken. Op die manier kunnen we u tijdens het plaatsen en ophalen het beste van dienst zijn. 

Service
Tijdens het evenement kunnen we de zorg voor het sanitair geheel voor u organiseren. We beschikken over een grote groep ervaren mensen die het sanitair tijdens het evenement compleet voor u kunnen bijhouden. Het schoonmaken van de toiletten en douches, het bijvullen van toiletpapier en het innen van entreegelden zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Vraag een van onze medewerkers wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement. 

Technische support
Om een goede werking tijdens het evenement te kunnen garanderen is het mogelijk om onze technische mensen op locatie in te zetten. Tijdens het evenement wordt er continue gelet op een goede werking van de sanitaire voorzieningen. Het uitvoeren van inspecties en procedures om o.a. legionella te voorkomen behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard worden door onze gespecialiseerde medewerkers storingen en defecten direct verholpen om het sanitair tijdens uw evenement optimaal te laten functioneren. 

Storingsdienst (alleen voor Nederlandse en Belgische evenementen)
Wij bieden een 24-uurs storingsdienst. Dit houdt in dat we voor technische storingen aan de sanitaire voorzieningen op locatie binnen 24 uur oplossen. Het verhelpen van verstoppingen of het schoonmaken van de voorzieningen valt hier niet onder. Onze storingsdienst is te bereiken via het algemeen nummer. 

Partners
Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuurbranche beschikken we over een ruim netwerk van bedrijven waar we graag zaken mee doen. Voor de projecten die we in opdracht van onze klanten uitvoeren werken we samen met professionele bedrijven welke een goede kwaliteit leveren. Belangrijk aspect hierbij is de betrouwbaarheid van de geleverde producten en diensten. Op de dagen van het evenement mag er namelijk niets fout gaan. Als dit onverhoopt toch gebeurt moet het probleem zo snel mogelijk verholpen worden. Daar staan we voor en op basis hiervan worden ook onze leveranciers en partners geselecteerd. 

Wij zijn een betrouwbare en solide partner. Vraag een van onze medewerkers wat we naast het leveren van sanitair nog meer voor u kunnen betekenen om uw evenement te laten slagen.

 

 • Wat klanten zeggen over Van Overbeek...

  “Sinds er POP UP3 toiletten op Lowlands staan is de belasting van het milieu stukken lager, we voeren 750.000 liter minder afvalwater af. Dat is belangrijk voor een groen festival als Lowlands.”

  Organisator Lowlands

  “Met POP UP3 kunnen we bezoekers extra kwaliteit bieden en houden we genoeg water beschikbaar voor het publiek en de horeca. Ideaal.”

  Tomorrowland

  “Een festivalbezoeker plaatste een foto van POP UP3 op Facebook, met de opmerking: Concert at Sea, de schoonste toiletten van alle festivals! Een beter compliment kun je niet krijgen.”

  Concert at Sea
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Direct naar de offerteaanvraag

U wordt doorgelinkt naar onze producten. Daar kunt u een keuze maken en deze toevoegen aan uw aanvraag. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw offerte toe.

Advies nodig?
Bel +31 (0)499 571 910

Weet u niet precies welk product geschikt is voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een deskundig advies.

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen?

Uw nieuwsbrief-aanmelding is verzonden.