Visie en strategie voor een positieve toekomst

Als Van Overbeek Sanitair zijn we ons bewust van de altijd veranderende wensen en behoeften van onze afnemers en de eindgebruikers. Om hieraan te blijven voldoen zijn innovatieve ontwikkelingen van groot belang. Het is dan ook een uitdaging om, met een luisterend oor en oog in de markt, nieuwe producten te ontwikkelen en te produceren.

Onze kleur is sinds onze oprichting groen. Dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, is op verschillende gebieden terug te vinden. Het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, duurzame investeringen in het wagenpark zoals EURO 6 motoren, gebruik van duurzame materialen, optimale recycling van units, standaard gebruik van LED-verlichting, aanpassingen aan onze toiletten om het waterverbruik te minimaliseren, mogelijkheid tot recycling van urine, het gebruik van grijs water voor het spoelen van toiletten, samenwerking met partners welke MVO hoog in het vaandel hebben staan etc.. Dit zijn enkele voorbeelden van initiatieven waarmee we uit willen dragen we ook in de toekomst groen wil zijn voor onszelf en onze omgeving.

Wij streven naar tevreden opdrachtgevers en eindgebruikers van onze producten. We hechten grote waarde aan een vruchtbare samenwerking op de lange termijn. Daarom blijven we kritisch naar onszelf en staan altijd open voor uw suggesties om onze producten en onze dienstverlening te optimaliseren. Gesterkt door onze jarenlange ervaring en de gedegen kennis van de diverse markten zijn wij positief over de toekomst. We zijn er dan ook van overtuigd dat we toonaangevend zullen blijven en in staat zullen zijn om al onze afnemers optimaal te kunnen blijven servicen.

 • Wat klanten zeggen over Van Overbeek...

  “Sinds er POP UP3 toiletten op Lowlands staan is de belasting van het milieu stukken lager, we voeren 750.000 liter minder afvalwater af. Dat is belangrijk voor een groen festival als Lowlands.”

  Organisator Lowlands

  “Met POP UP3 kunnen we bezoekers extra kwaliteit bieden en houden we genoeg water beschikbaar voor het publiek en de horeca. Ideaal.”

  Tomorrowland

  “Een festivalbezoeker plaatste een foto van POP UP3 op Facebook, met de opmerking: Concert at Sea, de schoonste toiletten van alle festivals! Een beter compliment kun je niet krijgen.”

  Concert at Sea
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Direct naar de offerteaanvraag

U wordt doorgelinkt naar onze producten. Daar kunt u een keuze maken en deze toevoegen aan uw aanvraag. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw offerte toe.

Advies nodig?
Bel +31 (0)499 571 910

Weet u niet precies welk product geschikt is voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een deskundig advies.

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen?

Uw nieuwsbrief-aanmelding is verzonden.