Van pionier naar toonaangevend in de markt

Sinds de start in 1987 zijn wij uitgegroeid naar één van Europa's belangrijkste leverancier en ontwikkelaar van mobiele sanitaire oplossingen voor elke situatie. Om te kunnen blijven voldoen aan de stijgende behoefte aan tijdelijke sanitaire voorzieningen, is en wordt het aantal producten en de diversiteit van de producten in de loop der jaren fors uitgebreid.

Het in eigen huis ontwikkelen én produceren van de verhuur producten garandeert dat de specifieke kennis en ervaring gewaarborgd wordt in alle producten en diensten. Zo blijven wij ons onderscheiden in de markt op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en behouden we nationaal en internationaal onze positie als marktleider op water gespoeld sanitair.

 

 • Wat klanten zeggen over Van Overbeek...

  “Sinds er POP UP3 toiletten op Lowlands staan is de belasting van het milieu stukken lager, we voeren 750.000 liter minder afvalwater af. Dat is belangrijk voor een groen festival als Lowlands.”

  Organisator Lowlands

  “Met POP UP3 kunnen we bezoekers extra kwaliteit bieden en houden we genoeg water beschikbaar voor het publiek en de horeca. Ideaal.”

  Tomorrowland

  “Een festivalbezoeker plaatste een foto van POP UP3 op Facebook, met de opmerking: Concert at Sea, de schoonste toiletten van alle festivals! Een beter compliment kun je niet krijgen.”

  Concert at Sea
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Direct naar de offerteaanvraag

U wordt doorgelinkt naar onze producten. Daar kunt u een keuze maken en deze toevoegen aan uw aanvraag. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw offerte toe.

Advies nodig?
Bel +31 (0)499 571 910

Weet u niet precies welk product geschikt is voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor een deskundig advies.

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van onze nieuwste projecten en ontwikkelingen?

Uw nieuwsbrief-aanmelding is verzonden.