FLEXX Room 2018 FLEXX Room 2018 FLEXX Room 2018 FLEXX Room 2018 FLEXX Room 2018

Oirschot, 17 september 2018FLEXX Room 2018
Nieuw sanitair VIP concept

Tomorrowland is een festival dat gaat voor een totaalervaring en onderscheidt zich door het aanbieden van een overweldigende beleving en hoog comfortlevel. Dat dit concept zijn vruchten afwerpt heeft zich de afgelopen jaren wel bewezen en met van Overbeeks nieuwste FLEXX Room wordt deze unieke beleving in stijl ‘doorgetrokken’ naar het sanitair.

Hoger comfortlevel

De festivalcijfers laten zien dat er een groei plaatsvindt in de aantallen events en dat de gast steeds meer eisen stelt qua comfort. Dat heeft geleid tot een groei in vraag naar VIP toiletten en vanuit de organisatie een vraag naar een oplossing waarbij aantallen en opstelling dermate flexibel kunnen worden ingezet.

Kennis in huis

Door het in eigen huis produceren van diverse demontabele modules, is de opgedane kennis geïntegreerd in de producten. Hierdoor zijn er diversen producten ontstaan, waaronder de nieuwste FLEXX Room waarmee van Overbeek zich duidelijk onderscheidt in de markt.

FLEXX Room

Er zijn drie types te weten FLEXX Room Toilet, FLEXX Room Urinal en FLEXX Room Sink. De FLEXX Room kenmerkt zich door het hoge comfort! Door de inzet van demontabele en herbruikbare wanden in combinatie met plaatmateriaal, doeken en stickers bieden wij flexibele oplossingen voor elk evenement.

De bijzondere eigenschappen van de FLEXX Rooms

Variëteit in indeling en vorm 

Makkelijk in gebruik

Zeer sterk en robuust

Eenvoudig te koppelen

Licht van gewicht

Klik hier voor meer nieuws
nieuws /
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Direct naar offerteaanvraag

U wordt doorgelinkt naar onze producten. Daar kunt u een keuze maken en deze toevoegen aan uw aanvraag. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw offerte toe.

Komt u er niet uit?
Bel +31 0499 571 910

Voor een advies op maat van een van onze specialisten.