Nieuw product: 'The Cube'

Nederland, 16 december 2020Nieuw product: 'The Cube'
Privé sanitair op elke gewenste locatie

Extra sanitair capaciteit nodig op uw locatie? The Cube is de modulaire oplossing van uw sanitaire behoefte. Enkele voordelen van The Cube zijn:

  •      - Privé sanitair

  •      - Naar wens en behoefte aan te passen

  •      - Multifunctionele voorzieningen

  •      - Gericht op luxe en comfort

  •      - Geproduceerd met natuurlijke en duurzame materialen

  •      - Modern design

Het uiterlijk van The Cube is gericht op de natuurlijke omgeving van uw locatie. Daarom is The Cube met name geschikt voor parken, campings en golfresorts. Bij de afwerking van dit product is er rekening gehouden met de wensen en ideeën van onze klanten. Zo is er bij de productie rekening gehouden met een modern design. De basis van The Cube is gemaakt van gegalvaniseerd staal of beton.

De inhoud van The Cube is op verschillende manieren in te richten. Op basis van uw sanitaire wensen creëren onze eigen werknemers uw persoonlijke Cube. Heeft u bijvoorbeeld meer behoefte aan toiletten en urinoirs, onze medewerkers denken graag met u mee. Ook bestaat de mogelijkheid om uw Cube verder uit te breiden met andere functionaliteiten. Denk daarbij aan mindervalide mogelijkheden, laadpunten voor elektrische fietsen, aansluitingen voor caravans of water tappunten.

The Cube is een initiatief tussen Van Overbeek Sanitair en het zusterbedrijf MSS-International en biedt de oplossing voor privé sanitair op elke gewenste locatie.

Voor een uitgebreide productomschrijving kunt u een kijkje nemen op www.mss-international.com of contact opnemen met een van onze medewerkers via info@van-overbeek.nl of via +31(0)499-571910.

Klik hier voor meer nieuws
nieuws /
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Direct naar offerteaanvraag

U wordt doorgelinkt naar onze producten. Daar kunt u een keuze maken en deze toevoegen aan uw aanvraag. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw offerte toe.

Komt u er niet uit?
Bel +31 0499 571 910

Voor een advies op maat van een van onze specialisten.