, 12 februari 2021Custom-made douche unit

Met gepaste trots presenteren wij de volgende samenwerking tussen MSS-International en Van Overbeek Sanitair. 

Voor onze opdrachtgever hebben we samen een douche unit ontworpen die voldoet aan de nieuwe hygiënische eisen wat betreft de sanitaire faciliteiten. Onze werknemers zijn de afgelopen periode dan ook druk bezig geweest met het realiseren van dit project en vorige week is de oplevering tot stand gekomen. 
De custom made douche unit is volledig naar wens ontwikkeld en dit proces is van A tot Z uitgewerkt door Van Overbeek Sanitair en MSS-International. Vanaf de eerste tekeningen tot aan de oplevering hebben onze werknemers zich bezig gehouden met de hoge eisen die aan het project werden gesteld.  
De douche unit beschikt over een drietal douches die snel en eenvoudig konden worden aangesloten op het gasnetwerk. Het exterieur van de unit komt overeen met de omgeving waar hij is geplaatst en ook het interieur beschikt over materialen die u in een badkamer kunt verwachten. 
Heeft u ook een sanitaire uitdaging op uw locatie? Onze werknemers denken graag met u mee over de mogelijkheden en de realisatie van het project! 
 

Klik hier voor meer nieuws
nieuws /
Vraag vandaag nog een offerte aan!
Direct naar offerteaanvraag

U wordt doorgelinkt naar onze producten. Daar kunt u een keuze maken en deze toevoegen aan uw aanvraag. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uw offerte toe.

Komt u er niet uit?
Bel +31 0499 571 910

Voor een advies op maat van een van onze specialisten.